Godt Værktøj – Optag din skærm på video.

Jeg har på det sidste fået flere og flere spørgsmål fra vores søde kunder, som spørger til et godt værktøj til optagelse af deres computer skærm, som de efterfølgende ligger ud på deres hjemmeside eller Webshop. Deres behov har været alt lige fra vejledning på software de sælger sammen med deres produkter, til samlevejledninger osv.

Jeg har efterfølgende fortalt vores kunder om det lille værktøj vi selv bruger til hurtig kreation af en video i fornuftig kvalitet og har derfor lavet dette lille blogindlæg, så andre måske kan få glæde af dette super gode værktøj.

Værktøjet hedder JING og er lavet af firmaet TechSmith, som også laver andre super gode programmer i samme kategori, også tungere professionelle programmer. Dette kan man læse mere om på deres hjemmeside: http://www.techsmith.com/

Hvad laver så et program der optager din aktivitet på din computer ?
Egentlig meget simpelt, da det optager en video med den aktivitet du har fra A til Z på din computerskærm. Du kan så snakke og forklarer samtidig med, at du optager.

Se mit lille hurtige hjemmebrygget eksempel her:

Programmet er gratis i en simpel udgave, hvor du kan gemme din video i flashformat og kan uploade denne til et Websted, hvor du efterfølgende kan sende henvisning til / dele den med andre. Du har gratis op til 2 GB plads.

Jeg vil anbefale, at har man behov for jævnligt, at lave videoer, at man køber PRO løsningen som giver en række flere muligheder, som f.eks. gemme i mpeg4 format, direkte upload til You Tube, Facebook mm.

Læs mere om JING her: http://www.techsmith.com/jing/

Her kan du dele med andre!
  Mærker: ,
  Udgivet i Stort og småt

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

  *

  Netværk:

  Min Google + side